Періодичні видання 2017 року (3)

Газети підписані бібліотекою БДПУ на 2017 рік

«Бердянські відомості» ​

Газета «Бердянські відомості» — суспільно-політичний тижневик Бердянська та Бердянського району. Є членом інформаційної групи «Про100».

Формат газети — А3, обсяг — 48 сторінок. День виходу — четвер.

Бердянські відомості — інформаційний блок Бердянськ діловий — приватні оголошення та реклама. Напрямки у роботі газети «Бердянські відомості»: міські новини, інтерв'ю, спорт, кримінальна хроніка, журналістські розслідування, православна сторінка,авторські колонки,соціологічні опитування,  історичні нариси,листи і SMS читачів,а також рецепти, сканворди, гороскопи, сторінка гумору, приватні оголошення, телепрограма.

У газеті працюють професійні журналісти — дійсні члени Національної спілки журналістів України.

Газета виходить що четверга. Ознайомитися з виданням можна в довідково-інформаційному відділі бібліотеки БДПУ (каб. № 10, корпус №1)

«Освіта»

Засновники: Міністерство освіти і науки України; ЦК профспілки працівників освіти і науки України; Академія педагогічних наук України; Всеукраїнське педагогічне товариство ім. Григорія Ващенка; Трудовий колектив редакції Творча спілка вчителів України; Академія інженерних наук України; Спілка викладачів вищої школи та науковців України.

«Освіта» — щотижнева газета. У ній ви знайдете інформацію про основні тенденції освітнього і виховного процесу в країні і за кордоном, — реформування вітчизняної системи освіти. На сторінках видання висловлюють свої думки фахівці: працівники міністерства, вчителі, викладачі, методисти, практичні психологи.

Сторінки «Освіти» – це допомога Вам, як професіоналу.Газета виходить один раз на тиждень. Ознайомитися з виданням можна в довідково-інформаційному відділі  бібліотеки БДПУ (каб. № 10, корпус №1

«Освіта України»

Щотижнева газета, єдине офіційне друковане видіння Міністерства освіти і науки України. Заснована у 1996 році.Засновники: Міністерства освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, Профспілка працівників освіти України, Державне інформаційно-виробниче підприємство видавництво «Педагогічна преса».

Вміст: офіційна інформація, аналітичні статті з галузей педагогічної науки, матеріали про основні тенденції освітнього і виховного процесу в Україні та за кордоном.Газета за передплатою надходить у всі школи, ПТУ і вищі навчальні заклади України. Виходить один раз на тиждень. Ознайомитися з виданням можна в довідково-інформаційному відділі  бібліотеки БДПУ (каб. № 10,  корпус №1 )

"Пенсійний кур'єр»

«Пенсійний кур'єр» — всеукраїнський соціально-інформаційний тижневик. Видається: з 2003 року. Виходить українською та російською мовами.

Інформаційні та іміджеві матеріали, опубліковані на сторінках тижневика, мають постійні відгуки серед наших читачів — урядових установ, підприємців середнього та малого бізнесу, пенсіонерів, які складають основу цільової аудиторії видання.

Рекламно-маркетинговий відділ всеукраїнського тижневика «Пенсійний кур'єр» втілює сучасний підхід у сфері надання рекламно-інформаційних послуг.Географія розповсюдження: вся територія України — від великих міст до найвіддаленіших райцентрів та сіл. День виходу — четвер.

«Профспілкові вісті»

"Профспілкові вісті"- газета федерації професійних спілок України. Тижневик інформує читачів про зміни в законодавстві України, надає юридичні консультації, захищає права людини праці. Політична, соціальна, економічна аналітика: вся ситуація в країні — в одному виданні. На сторінках газети ви  також зможете поділитися з усією читацькою аудиторією країни своїм досвідом та досягненнями.

Газета виходить один раз на тиждень.

Сайт газети: http://www.psv.org.ua

 

"Юридичний вісник україни"

Щотижнева загальнонаціональна правова газета. Розрахована на широку читацьку аудиторію: професійних юристів, адвокатів, нотаріусів, працівників органів державної влади та управління, викладачів, науковців, студентів та громадян, які цікавляться правовою інформацією. Стиль видання – повнота, точність та оперативність друкування нормативних актів усіх рівнів; узагальнення, аналіз, коментування, роз’яснення правових актів на науковому рівні, але в доступній формі

«Юридична практика» 

Професійна газета українських юристів. Щотижня весь спектр актуальної правової інформації України та зарубіжжя: новини, статті та практичні коментарі авторитетних фахівців, судова практика, судові рішення, зразки процесуальних документів. Наш девіз: "Досвід дає тільки практика!"

Газета виходить 1 раз на тиждень.

Сайт газети: http://pravo.ua

«Урядовий кур’єр»

Щоденне видання центральних органів виконавчої влади України. Засновник — Кабінет Міністрів України. "Урядовий кур'єр" оперативно інформує про найголовніші події у політичному, економічному, громадському, культурному житті країни та світу. Як офіційна газета органів державної виконавчої влади України, "Урядовий кур'єр" першим отримує найповнішу та ексклюзивну інформацію про діяльність Президента і Уряду України, друкує на своїх сторінках повні тексти законів України, Указів Президента, постанов та розпоряджень Кабінету Міністрів, нормативні документи міністерств і відомств та коментарі до них. Значна частина цих документів вступає у дію з дня публікації в "Урядовому кур'єрі". Газета виходить п'ять разів на тиждень (вівторок, середа, четвер, п'ятниця та субота). Ознайомитися з виданням можна в довідково-інформаційному відділі  бібліотеки БДПУ (каб. № 10, корпус №1 )

Періодичні видання за 2016 рік→ 

Періодичні видання за 2015 рік→ 

Стрінка  1  2  3